Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016, θα συλλειτουργήσει με τον θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρσινόης κ. Νεκτάριο και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την προσεχή Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμώνα.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ανώγυρα.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα.

Τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Μαλλιά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Πέμπτη 1ην Σεπτεμβρίου 2016, θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Την προσεχή Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αμβροσίου στην ομώνυμη κοινότητα.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Σίμου.

Τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Πέμπτη 1ην Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Μηλιά.

Την προσεχή Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Σκούλλι.

Το εσπέρας της Τρίτης 6 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει παρά το σπήλαιο του Αγίου Σώζοντος στην Ασπρογιά.

Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Τη Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χόρτενης στην Πελαθούσα.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου θα κηρύξει την προσεχή Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Παναρέτου στην Κολώνη.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post