Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Οκτωβρίου-2 Νοεμβρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 27 Οκτωβρίου-2 Νοεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016, στις 10 το πρωί θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Την Τρίτη 1ην Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει στον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016, στις 10 το πρωί θα προστεί της καθιερωμένης Δοξολογίας για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ζηνοβίου και Ζηνοβίας στον Στατό.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει στον εσπερινό και θα κηρύξει στην Πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κοντού στη Λάρνακα.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Μαυροβουνίου.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016, στις 8:30 το βράδυ θα προστεί της ιεράς αγρυπνίας στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια.

Τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Αναβαργός.

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Πάνω Στρουμπί.

Ο Θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Αλέξανδρος Μπιτσιούνης θα κηρύξει την προσεχή Κυριακή, 30 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post