Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Ήμερα Περιβάλλοντος – Φεστιβάλ με προϊόντα του παραγωγό στον καταναλωτή

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Ήμερα Περιβάλλοντος – Φεστιβάλ με προϊόντα του παραγωγό στον καταναλωτή

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ήμερα Περιβάλλοντος
Φεστιβάλ με προϊόντα του παραγωγό στον καταναλωτή

 

Την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου, μέρα προσευχής για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και των οικολογικών προβληματισμών που μαστίζουν τον πλανήτη μας, το Τμήμα Περιβαλλοντικής Μέριμνας της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής, διοργανώνει Φεστιβάλ αφιερωμένο στο περιβάλλον η ώρα 5:00 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Μητρόπολής μας, στο Επισκοπειό

Το Φεστιβάλ πέραν από την  οικολογική ενημέρωση, θα περιλαμβάνει λαϊκή αγορά με πατάτες, αγγούρια κτλ, προϊόντα με βάση τη γη, (τσάι, μέλι, λουλούδια, καλλυντικά, παστά κλπ), εργαστήρια κατασκευής αυλού και καλαθιών,  διακόσμησης κολοτζιού, και παρασκευής παλουζέ (ο οποίος θα προσφέρεται δωρεάν),  δωρεάν σπόροι και φασολάδα.

Το φεστιβάλ θα ομορφαίνουν με τους χορούς τους τα χορευτικά συγκροτήματα «Λαογραφικός Όμιλος Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας»,  «Πολιτιστικός  Όμιλος Στάμνα Αναλυόντα» και «Ελληνικοί Ρυθμοί».

Σκοπός του φεστιβάλ την ημέρα αυτή, ημέρα την οποία η Εκκλησία μας  αφιερώνει στην προστασία του περιβάλλοντος, και που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός, είναι η ενημέρωση του κόσμου για το Οικολογικό Πρόβλημα αλλά και η προώθηση οικολογικών προϊόντων από τον παραγωγό στον καταναλωτή. Μ’ αυτό τον τρόπο βοηθούμε τους παραγωγούς να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή έτσι ώστε να προάγεται η σωστή χρήση του περιβάλλοντος.        

Είσοδος Ελεύθερη

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Print Friendly, PDF & Email

Share this post