Οι κατεχόμενες ενορίες της Αρχιεπισκοπής εορτάζουν την Παναγία των Καθάρων (26 Απριλίου 2022)

Οι κατεχόμενες ενορίες της Αρχιεπισκοπής εορτάζουν την Παναγία των Καθάρων (26 Απριλίου 2022)

Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι οι Εκκλησιαστικές Επιτροπές σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα των κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων εορτάζουμε την Παναγία των Καθάρων στην προσφυγιά, τηρουμένων των Πρωτοκόλλων υγείας λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας.

Την Τρίτη της Λαμπρής, 26 Απριλίου 2022, το πρωί (07.00-09.30) θα τελεστεί Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Λακατάμειας.

Της Ακολουθίας θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος, Πρόεδρος των κατεχομένων Εκκλησιαστικών Επιτροπών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής (Διαμερίσματος Μεσαορίας).

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Εκκλησίας της Κύπρου www.churchofcyprus.org.cy και εγγραφείτε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο Ενημερωτικό Δελτίο στο: https://churchofcyprus.org.cy/61188.

Επίσης μπορείτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: [email protected], να μας στείλετε παλαιό ή νέο υλικό για τις κατεχόμενες Εκκλησίες μας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22554611.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση. Με τις πρεσβείες της Παναγίας των Καθάρων και με αναστάσιμη χαρά να ζήσουμε την ελευθερία της πατρίδας μας και την απαλλαγή από την πανδημία.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, Γραφείο κατεχομένων ενοριών και κοινοτήτων (Διαμερίσματος Μεσαορίας),
20 Απριλίου 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post