Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-12 Ιουνίου 2022 / Έλευση ιερών λειψάνων στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 9-12 Ιουνίου 2022 / Έλευση ιερών λειψάνων στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας

Αύριο Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, το εσπέρας, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα ιερό ναό του Αποστόλου Βαρνάβα στο Μαθιάτη.

Την Παρασκευή 10 Ιουνίου, το εσπέρας, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του πανηγυρικού Εσπερινού για την εορτή του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού, στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας.

Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου, το πρωί, ο Πανιερώτατος, θα λειτουργήσει και κηρύξει και εν συνεχεία θα προστεί του Εσπερινού της Γονυκλισίας, στο Ιερό Ησυχαστήριο του Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος, θα προχειρίσει σε Αρχιμανδρίτη τον Ιερομόναχο π. Πορφύριο Ττόουλο.

 

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,

8 Ιουνίου 2022.

 

Έλευση ιερών λειψάνων στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, αύριο Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022, και ώρα 7.00 το απόγευμα, θα μεταφερθούν στον ιερό ναό της Αγίας Βαρβάρας στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας Λευκωσίας, προς προσκύνηση από τους πιστούς, τεμάχια των ιερών λειψάνων του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου και του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού. Τα ιερά αυτά θησαυρίσματα θα παραμείνουν στο ναό μέχρι και την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022 και ώρα 12 το μεσημέρι.

Ο ναός το Σάββατο, 11 Ιουνίου, θα παραμείνει ανοικτός από τις 6.30 το πρωί μέχρι τις 9.00 το βράδυ.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Print Friendly, PDF & Email

Share this post