Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Χοροστασίες Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊου κατα τη Μεγάλη Εβδομάδα και τη Διακαινήσιμο (2023)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Χοροστασίες Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαϊου κατα τη Μεγάλη Εβδομάδα και τη Διακαινήσιμο (2023)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Κυριακή, 9 Απριλίου 2023, το πρωΐ (7.30 π.μ), θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου στο Καμπί του Φαρμακά. 

Το εσπέρας της ιδίας (7.00 μ.μ), κατά την ακολουθία του Νυμφίου (όρθρος Μεγάλης Δευτέρας), θα χοροστατήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης Κοτσιάτη.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου, το εσπέρας (7.00 μ.μ.), κατά την ακολουθία του Νυμφίου (όρθρος Μεγάλης Τρίτης), θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στην Αγροκηπιά.

Τη Μεγάλη Τρίτη, 11 Απριλίου, το  εσπέρας  (7.00 μ.μ.) κατά την ακολουθία του Νυμφίου (όρθρος Μεγάλης Τετάρτης), θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου στην Ανθούπολη.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, 12 Απριλίου, το εσπέρας,(6.30 μ.μ), κατά την ακολουθία του Νιπτήρος, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Συνοικισμό Ανθουπόλεως.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, 13 Απριλίου, το πρωί (7 π.μ.) θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στους Εργάτες.

Το εσπέρας της ιδίας ημέρας (6.30 μ.μ), κατά την ακολουθία των Παθών, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πάνω Λακατάμεια.

Τη Μεγάλη Παρασκευή, 14 Απριλίου, το πρωί (7 π.μ), κατά την ακολουθία της Αποκαθηλώσεως, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο.

Το εσπέρας της ιδίας ημέρας (7.00 μ.μ.), κατά την ακολουθία του Επιταφίου, θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κάτω Δευτεράς.

Το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου, το πρωί (7.30 π.μ) θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Την Κυριακή του Πάσχα (μεσάνυχτα του Μεγάλου Σαββάτου), 16 Απριλίου, θα τελέσει την ακολουθία της Αναστάσεως και στη συνέχεια τη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Δευτερά.

Στις 12.00 το μεσημέρι της ιδίας ημέρας θα τελέσει τον Εσπερινό της Αγάπης, στη διάρκεια του οποίου θα αναγνωσθεί το Ευαγγέλιο σε διάφορες γλώσσες, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Επισκοπειό (προαύλιο της Μητροπόλεως).

Τη Δευτέρα του Πάσχα, 17 Απριλίου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Την Τρίτη του Πάσχα, 18 Απριλίου, θα λειτουργήσει και κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ησυχαστήριο  Αγίου Ραφαήλ στους Αγίους Τριμιθιάς.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής

Print Friendly, PDF & Email

Share this post