Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Οκτωβρίου-3 Νοεμβρίου 2023

Την Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023, το εσπέρας (5.30 μ.μ.), ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Άσσου κ. Τιμόθεος (Οικουμενικού Πατριαρχείου) θα χοροστατήσει κάσα τη διάρκεια του πανηγυρικού εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στους Αγίους Τριμιθιάς.

Την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου 2023, το πρωί, ο Θεοφιλέστατος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην κοινότητα Αγίων Βαβατσινιάς.

Την Πέμπτη, 2 Νοεμβρίου 2023, το εσπέρας (5.00 μ.μ.), ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα υποδεχθεί το εικόνισμα της Παναγίας της Παρηγορήτριας από τον Βύρωνα Αττικής, το οποίο θα κομίσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ. Δανιήλ. Η υποδοχή θα γίνει μπροστά από το μέγαρο των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευετεράς και στη συνέχεια εν πομπή μεταφορά του εικονίσματος στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου. Ακολούθως, ο Πανιερώτατος θα συγχοροστατήσει μετά του Μητροπολίτου Καισαριανής κ. Δανιήλ, στον Πανηγυρικό Εσπερινό, για την εορτή της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου.

Την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2023, το πρωί, ο Πανιερώτατος θα συλλειτουργήσει με τον Μητροπολίτη Καισαριανής κ. Δανιήλ, στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

31 Οκτωβρίου 2023

Print Friendly, PDF & Email

Share this post