Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2023

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Νοεμβρίου-3 Δεκεμβρίου 2023

Το εσπέρας (5.00 μ.μ.) της Τετάρτης, 29 Νοεμβρίου 2023, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας θα χοροστατήσει στο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Αποστόλου Ανδρέου, που βρίσκεται στον περίβολο της Μητροπόλεως Ταμασού στο Επισκοπειό.

Το εσπέρας (5.30 μ.μ.) της Παρασκευής, 1ης Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος (Εκκλησία της Ελλάδος) θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Τσέρι, όπου εορτάζεται η σύναξη της Παναγίας της Γερόντισσας, συγχοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου και άλλων αρχιερέων.

Το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2023, το πρωί, ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος θα συλλειτουργήσει με τον Πανιερώτατο κ. Ησαΐα στον ίδιο Ιερό Ναό.

Το εσπέρας (6.00 μ.μ.) της Κυριακής, 3ης Δεκεμβρίου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος θα χοροστατήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας στην ομώνυμη κοινότητα της επαρχίας Λευκωσίας, συγχοροστατούντος του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐου.

 

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής 

Print Friendly, PDF & Email

Share this post