Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Χοροστασίες – Λειτουργίες κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα-Πάσχα 2024

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Χοροστασίες – Λειτουργίες κατά τη Μεγάλη Εβδομάδα-Πάσχα 2024

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐας την Κυριακή των Βαΐων, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στην Πάνω Λακατάμεια.

Το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης.

Τη Μεγάλη Δευτέρα το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στην Πάνω Λακατάμεια.

Τη Μεγάλη Τρίτη το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος στον Λυθροδόντα.

Τη Μεγάλη Τετάρτη, το πρωί, θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Αγίου Ηρακλειδίου στο Πολιτικό.

Τη Μεγάλη Τετάρτη το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του  Μυστικού Δείπνου (Όρθρος Μ.  Πέμπτης) και θα τελέσει την ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, το πρωί, θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Καλό Χωριό Ορεινής.

Τη Μεγάλη Πέμπτη το εσπέρας (6:30 μ.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Αγία Βαρβάρα.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί (7:15 π.μ), θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Παναγίας Οδηγήτριας στο Παλαιομέτοχο.

Το εσπέρας (7:00 μ.μ), θα προστεί της ακολουθίας  του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοπαντανάσσης στην Αγροκηπιά.

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί (7:30 π.μ) θα  προστεί του Εσπερινού της Αναστάσεως και της Θείας Λειτουργίας του Μεγάλου Βασιλείου στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στον Αναλυόντα.

Το εσπέρας (11:00 μ.μ), θα προστεί του Όρθρου και της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Επισκοπειό.

Την Κυριακή του Πάσχα (12:00 μ.μ) θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στο Επισκοπειό.

 

Εκ της Ι. Μ. ΤΑΜΑΣΟΥ ΚΑΙ ΟΡΕΙΝΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post