Οι εκτοπισμένοι κάτοικοι της Μια Μηλιάς εορτάζουν στην προσφυγιά τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο (25-26 Σεπτεμβρίου 2019)

Οι εκτοπισμένοι κάτοικοι της Μια Μηλιάς εορτάζουν στην προσφυγιά τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο (25-26 Σεπτεμβρίου 2019)

Φόρτωση χάρτη...

Ημερομηνία/Ώρα
Date(s) - 25/09/2019 - 26/09/2019
Ολοήμερο

Τοποθεσίας
Καθεδρικός Ναός Αγίου Ιωάννη

Κατηγορίες


Ανακοίνωση – Πρόσκληση

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή ανακοινώνει ότι οι Ιερείς, η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Ιωάννου Μιας Μηλιάς, το Κοινοτικό Συμβούλιο και όλα τα Σωματεία προσκαλούν τους συγχωριανούς και όλους τους πιστούς στον εορτασμό του πολιούχου της Μιας Μηλιάς στις 25-26 Σεπτεμβρίου 2019.

Την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 6.00 μ.μ. θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον προαύλιο χώρο του προσωρινού οικήματος του Κοινοτικού Συμβουλίου Μιας Μηλιάς, όπου υπάρχει και μικρό προσκυνητάρι του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Του Εσπερινού θα προστεί ο Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος συμπαραστατούμενος από τους Ιερείς της Κοινότητας και της Παλλουριώτισσας. Στο τέλος του Εσπερινού θα τελεστεί δέηση για ανεύρεση των αγνοουμένων και απελευθέρωση της πατρικής γης καθώς και μνημόσυνα των προαπελθόντων πριν και μετά την Τουρκική Εισβολή του 1974.

Την Πέμπτη, ανήμερα της εορτής, 26 Σεπτεμβρίου 2019, θα τελεστεί Όρθρος και Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Αρχιεπισκοπή.

 

Από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, για την Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Μιας Μηλιάς.

Share this post