Ιερά Μητρόπολις Κυρηνείας: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 5 Σεπτεμβρίου 2016

Ιερά Μητρόπολις Κυρηνείας: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1 – 5 Σεπτεμβρίου 2016

Την Πέμπτη, 1η Σεπτεμβρίου 2016, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος το πρωι θα χοροστατήσει κατά τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα Κοκκινοτριμιθιάς επ΄ ευκαιρία της εορτής της Ινδίκτου και της ενάρξεως του νέου εκκλησιαστικού έτους.

Το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος Συνοικισμού Α΄ Κοκκινοτριμιθιάς στις 7:00 μ.μ..

Την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό και θα τελέσει την εις διάκονο χειροτονία του κ. Χρήστου Σαμαρά.

Την Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κυρηνείας κ. Χρυσόστομος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους (Νέου Χωρίου) στην Αγλαντζιά και θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο των κατοίκων της κοινότητας Νέου Χωρίου Κυθρέας.

Τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016, το εσπέρας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Συνοικισμού Λατσιών, όπου και θα πραγματοποιηθεί σύναξη των κατοίκων της κοινότητας Χάρτζιας

Εκ του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας της Ι.Μ. Κυρηνείας.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post