Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Φεβρουαρίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Φεβρουαρίου 2019

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φραγκούδι την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στις 9:30μ.μ. θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Παμφίλου.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Νεοφύτου συνοικισμού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου θα προστεί της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος ο οποίος θα χειροτονίσει σε διάκονο τον αναγνώστη του ναού, Θεοχάρη Ψάλιο.

Ο Ορθόδοξος Χριστιανικός Σύνδεσμος γυναικών του ιερού Ναού Αγίας Ζώνης θα πραγματοποιήσει τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 3:30 μ.μ. το ετήσιο τσάι της ενορίας στο Ξενοδοχείο Κούριο με ομιλητή τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε το τηλέφωνο 99657486.

Η ερανική Επιτροπή ανεγέρσεως του Ιερού Ναού Παναγίας Ελεούσης περιοχή Πανειώτη, Γερμασόγειας διοργανώνει φιλανθρωπικό γεύμα τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 1:00 μ.μ στο Ξενοδοχείο Ναβάρια με ομιλητή τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο. Τιμή με φαγητό και ποτό 17 ευρώ το άτομο.

Ο Ορθόδοξος Ενοριακός Σύνδεσμος γυναικών του Ιερού Ναού Αγίας Βαρβάρας Ζακακίου διοργανώνει τσάι αγάπης την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 4:00μ.μ. στην αίθουσα Saint Georgeπου βρίσκεται πίσω από την υδατοπρομήθεια Λεμεσού. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βόστρων κ. Τιμόθεος. Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στο τηλέφωνο 99853446.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Λεμεσού θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπικό τσάι στην αίθουσα του ναού την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στις 3:30μ.μ. με ομιλητή τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αμαθούντος κ. Νικόλαο. Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση του έργου ανακαίνισης του Ναού από τον κ. Χρήστο Γρηγορίου και θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη μουσική σχολή Σύλβιας Μαθηκολώνη. Είσοδος 5 ευρώ. Επίσης την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου θα πωλείται οφτό κλέφτικο προς 10 ευρώ η μερίδα. Για παραγγελίες αποτείνεστε στα τηλέφωνα 97777486 και 99630207. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ανακαίνιση του Ναού.

Η Εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Χαβούζας και ο Σύνδεσμος Γονέων του 22ου δημοτικού διοργανώνουν αιμοδοσία την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας από τις 9:30π.μ. μέχρι τις 12:30 μ.μ.. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ναού.

Στον Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 4:30μ.μ. θα τελεσθεί εσπερινός και την επομένη Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 6:00 το πρωί Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Ο Σύνδεσμος Γυναικών του Ιερού Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 6μ.μ. θα πραγματοποιήσει το ετήσιο φιλανθρωπικό τσάι του Ναού στο ξενοδοχείο «Ποσειδώνια» με ομιλητή τον πατέρα Χαράλαμπο Παπαδόπουλο από την Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας στην Κρήτη. Τιμή εισόδου 10€. Θα υπάρξει και κλήρωση λαχνών με μεγάλο δώρο ένα αεροπορικό δωροκουπόνι αξίας 300€. Για κρατήσεις εισιτηρίων και λεπτομέρειες στο αποτείνεστε στο τηλ.99892272. 

Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνει την έλευση του Ιερού Λειψάνου της Αγίας Ματρώνας της Ρωσίδος της Αόμματου και Θαυματουργού από την Ιερά Μητρόπολη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας. Η επίσημη υποδοχή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου στις 8:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ Μονοβόλικου από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει πανηγυρική αρχιερατική αγρυπνία. Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου θα τελεστεί αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Βόστρων κ. Τιμοθέου. Το ιερό λείψανο της Αγίας θα παραμείνει στο ναό για προσκύνηση μέχρι την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019, οπότε και θα αναχωρήσει. Κατά το διάστημα της παραμονής του ιερού λειψάνου θα τελούνται ιερές ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει κυκλοφορήσει. 

Το Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στη Λαϊκή Λευκοθέα ζητά για πρόσληψη ιεροψάλτη μόνο για τις καθημερινές ανάγκες του ναού. Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στην κυρία Αδελαΐδα Παπαγεωργίου στο τηλέφωνο 99383972.

Share this post