Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Απριλίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Απριλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου στις 8:30 μμ, ο Πανιερώτατος θα μιλήσει προς τους Νέους. Επίσης ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Αρσενίου του Καππαδόκου στην Κυπερούντα και το βράδυ της Κυριακής θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Ύψωνα.

Ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Αμαθούντος κ. Νικόλαος το Σάββατο του Λαζάρου 20 Απριλίου θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λεμεσού, την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου θα Λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης και το βράδυ της Κυριακής θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Νυμφίου στον Ιερό Ναό Αγίων Παϊσίου του Αγιορείτου και Αρσενίου του Καππαδόκου.

Από τον Ιερό Ναό Ανδρονίκου και Αθανασίας ανακοινώνεται ότι το μέγα απόδειπνο θα αρχίζει στις 5:30 μμ, και την Παρασκευή το μικρό απόδειπνο με τον κανόνα του Αγίου Λαζάρου θα αρχίσει στις 6 μμ.

Στον Ιερό Ναό Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου της Θείας Λειτουργίας θα προΐσταται ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Νεαπόλεως κ. Πορφύριος.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 8:30 μμ, θα τελεσθεί αγρυπνία για την εορτή του Αγίου Λαζάρου.

Η εκκλησιαστική επιτροπή Παναγίας Ιαματικής Αρακαπά σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα του χωριού τελούν τα θυρανοίξια του ανακαινισμένου Παλαιού Ναού Παναγίας Ιαματικής την Τρίτη της Διακαινησίμου 30 Απριλίου στις 5 μμ, υπό του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Στις 7 μμ, θα ακολουθήσει δείπνο με εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορούς και παραδοσιακή κυπριακή μουσική από το μουσικό σχήμα «Levare band». Είσοδος €10 ευρώ και για παιδιά κάτω των δέκα ετών €5. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 99580310 και 99676735.

Ο Ιερός Ναός Παναγίας Τριχερούσας ζητεί νεωκόρο για τις ανάγκες του ναού. Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στον εφημέριο του ναού, πατέρα Απόστολο, στο τηλέφωνο 99326453.

Ο Ιερός Ναός Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος Πολιούχου Λεμεσού ζητεί αριστερό ψάλτη. Για πληροφορίες αποτείνεστε στον πατέρα Κωνσταντίνο Μιχαήλ στο τηλέφωνο 99 989151.

Το παρεκκλήσιο του Αγίου Φανουρίου στην Λαϊκή Λευκοθέα ζητεί ιεροψάλτες για μόνιμη απασχόληση τα Σαββατοκυρίακα. Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στον κύριο Κώστα Κωνσταντίνου στο τηλέφωνο 99615631.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post