Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Ιουλίου 2019

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Ιουλίου 2019

Από τον Ιερό Ναό Αγίας Άννηςτης κοινότητας Σπιταλίουανακοινώνεται πως με την ευκαιρία της εορτής της κοιμήσεωςτης ΑγίαςΆννηςσήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 6.30 θατελεσθείπαράκληση στηνΑγίαΑνναστο τέλος της οποίας θα   διαβαστεί ευχή στηνΑγία Άννα,την λύουσατα δεσμά της ατεκνίας και της στειρότητας.

Από την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Γερμασόγειας με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 7 μμ θα τελεσθεί ο μέγας πανηγυρικός εσπερινός προϊσταμένου του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμ. Φιλοθέου. Αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Επισκοπής με την ευκαιρία της Αγίας Παρασκευής σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 7 μμ, θα τελεσθεί ο πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Στον Ιερό Ναό των αγίων Θεοπατόρων Ιωακείμ και Άννης με την ευκαιρία της εορτής της κοιμήσεως της Αγίας Άννης σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου στις 8 μμ, θα ψαλεί η παράκληση προς την Αγία Άννα.

Στον παρεκκλήσιο του Αγίου Παντελεήμωνος στο παλιό νοσοκομείο Λεμεσού με την ευκαιρία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και ιαματικού Παντελεήμωνος αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 7 μμ, θα τελεσθεί ο εσπερινός και την επομένη Σάββατο 27 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος Κυβίδων με την ευκαιρία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και ιαματικού Παντελεήμωνος αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 7 μμ, θα τελεσθεί ο εσπερινός χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Αμαθούντος κ. Νικολάου. Την επομένη Σάββατο 27 Ιουλίου το πρωί θα τελεσθεί ο όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προϊσταμένου του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Αθανασίου. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 5:15 θα ψαλεί ο παρακλητικός κανόνας προς τον Άγιο Παντελεήμονα.

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Φραγκούδη την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 6:30 μμ, θα τελεσθεί εσπερινός και παράκληση. Την επομένη Σάββατο 27 Ιουλίου στις 6 το πρωί θα τελεσθεί όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Στην Ιερά Μονή Παναγίας Αμιρούς με την ευκαιρία του Αγίου Μεγαλομάρτυρος και ιαματικού Παντελεήμωνος την Παρασκευή 26 Ιουλίου στις 8 μμ, θα τελεσθεί αγρυπνία. Επίσης την Κυριακή 28 Ιουλίου στις 5 μμ, θα τελεσθεί το μυστήριο του Αγίου Ευχελαίου.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post