Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 25 Νοεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ευψυχίου στον Πωμό. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 8–14 Νοεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 8 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Χλώρακα. (περισσότερα…)

Έναρξη υλοποίησης Επιστημονικού Σεμιναρίου Στοιχεία Ελληνικής Παλαιογραφίας με ανάγνωση χειρογράφων

Την Τρίτη 29/10/2019 και ώρα 18.00-20.00 έγινε η έναρξη της υλοποίησης του Επιστημονικού Σεμιναρίου με θέμα Στοιχεία Ελληνικής Παλαιογραφίας με ανάγνωση χειρογράφων, που έχει οργανωθεί από την Ιερά Μητρόπολη Πάφου και το Ίδρυμα Αγίας Αικατερίνης στην Τάλα Πάφου. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 3 – 8 Νοεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Εορτασμός Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη στη Ιερά Μονή Σαλαμιωτίσσης

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 4:30 μ.μ     Πανηγυρικός εσπερινός  του οποίου θα προστεί ο Πανοσιολογιώτος Αρχιμανδρίτης κ. Τυχικός ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019         7:00 π.μ.    Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία της οποίας θα προστεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος.   Τα λείψανα θα παραμείνουν στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Σαλαμιωτίσσης για προσκύνηση από το πρωί 3 Νοεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα το απόγευμα.   Για τη μετάβαση των πιστών θα υπάρχουν λεωφορεία  τα οποία θα ξεκινούν από την Πάφο. Για πληροφορίες Βικτώρια Καρσλίδου 99087647, Άννα Καρσλίδου 97725219.   Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως [...]

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 25 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Φύτη. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 19 – 22 Οκτωβρίου

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 20 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιλαρίωνα στην Επισκοπή. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 13 Οκτωβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 13 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο, όπου στη συνέχεια θα τελέσει το μνημόσυνο του μεγάλου δωρητού του Ναού μ. Κυριάκου Ορφανίδη. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λετουργίες – Κηρύγματα 5-10 Οκτωβρίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 6 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο. (περισσότερα…)