Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 – 25 Νοεμβρίου 2015

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 – 25 Νοεμβρίου 2015

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 20 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.
Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην Τάλα.
Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Πενταλιά.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Παρασκευή 20 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο .
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στον Άγιο Ιωάννη Κελοκεδάρων.
Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης Φυτεύκειας παρά την Κρήτου Τέρρα.
Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Μερκουρίου στον Άγιο Μερκούριο (δάσος της Πάφου).

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 20 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Κοίλη.
Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος στη Στενή.
Την Τρίτη 24 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Εξωκκλήσι Αγίας Αικατερίνης στα Κούκλια.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου θα κηρύξουν την προσεχή Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, ως εξής:

Παύλος Άρκου – Τρεμιθούσα
Αλέξανδρος Μπιτσιούνης – Καλλέπεια
Γιώργος Σαββίδης – Κονιά

Print Friendly, PDF & Email

Share this post