Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-6 Ιανουαρίου 2017

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-6 Ιανουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1ηνΙανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου ακολούθως θα προστεί και της καθιερωμένης δοξολογίας για την πρώτη του έτους.

Την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου θα συλλειτουργήσει με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. Χρυσόστομο Β΄ στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο. Μετά την Θεία Λειτουργία θα γίνει και η καθιερωμένη κατάδυση του Σταυρού στη θάλασσα και ο αγιασμός των υδάτων.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς. Μετά την Θεία Λειτουργία θα γίνει και η καθιερωμένη κατάδυση του Σταυρού στη θάλασσα και ο αγιασμός των υδάτων στο Λατσί.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 1ην Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα.

Την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου, παραμονή των Θεοφανίων θα προστεί της ακολουθίας των Μεγάλων Ωρών των Θεοφανίων, του εσπερινού και της θείας λειτουργίας και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πλατανίσκια.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Print Friendly, PDF & Email

Share this post