Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-11 Ιανουαρίου 2018

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 5-11 Ιανουαρίου 2018

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

(5 – 11 Ιανουαρίου)

 

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα προστεί της τελέσεως του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο, ακολούθως θα προστεί του καθαγιασμού των υδάτων στο λιμανάκι της Κάτω Πάφου.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το προσεχές Σάββατο 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα προστεί της τελέσεως του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς, ακολούθως θα προστεί του καθαγιασμού των υδάτων στο λιμανάκι στο Λατσί.

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στη Δρούσια.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 5 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα προστεί της τελέσεως του Μεγάλου Αγιασμού της παραμονής των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.

Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα προστεί της τελέσεως του Μεγάλου Αγιασμού των Θεοφανίων στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια, ακολούθως θα προστεί του καθαγιασμού των υδάτων στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου Πέγειας.

Την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Θεοδοσίου στην Αχέλεια.

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θεοδοσίου στην Αρχιμανδρίτα.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Print Friendly, PDF & Email

Share this post