Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Έλευση Ιεράς Εικόνος Παναγίας Ελεούσης του Κύκκου (22 Μαρτίου 2018)

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής: Έλευση Ιεράς Εικόνος Παναγίας Ελεούσης του Κύκκου (22 Μαρτίου 2018)

Η Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής ανακοινώνει ότι, μετά από πρόσκληση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου κ. Ησαΐου και τις ευλογίες του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Κύκκου και Τηλλυρίας κ. Νικηφόρου, θα μεταφερθεί στην Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, προς αγιασμό του χριστεπώνυμου πληρώματος της Εκκλησίας, το πιστό αντίγραφο του ιερού και θαυματουργού Εικονίσματος της Παναγίας της Ελεούσας του Κύκκου, το οποίο φυλάσσεται στην εν λόγω Ιερά Μονή.

Μεθαύριο, Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 και ώρα 11:30 το πρωί, θα γίνει επίσημη υποδοχή της Εικόνος μπροστά από το Μέγαρο των Κοινοτικών Συμβουλίων Δευτεράς από τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ. Ησαΐα, τον ιερό Κλήρο, τη μαθητιώσα νεολαία και τον λαό και στη συνέχεια, εν πομπή, θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πάνω Δευτεράς, όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 στις 8:30 το βράδυ.

Η μεταφορά της Ιεράς Εικόνος εντάσσεται μέσα στα πλαίσια των γενικότερων εορτασμών, που διοργανώνει η Μητρόπολη Ταμασού, για να τιμήσει τις Εθνικές Επετείους της 25ης Μαρτίου 1821 και της 1ης Απριλίου 1955.

Προτρέπουμε τους πιστούς να προσέλθουν να προσκυνήσουν το Ιερό Εικόνισμα και να λάβουν την ευλογία της Παναγίας μας.

Ιερά Μητρόπολις Ταμασού και Ορεινής,

20 Μαρτίου 2018.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post