Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Απριλίου 2019

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21-25 Απριλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα χοροστατήσει κατά τη ακολουθία των Αγίων Παθών στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Μεγάλη Παρασκευή πρωί θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Γεροσκήπου. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Το Μεσονύχτιο του Μεγάλου Σαββάτου θα προστεί της ακολουθίας της αναστάσεως και θα λειτουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 11π.μ. θα προστεί του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς. Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα χοροστατήσει κατά τη ακολουθία των Αγίων Παθών στον ίδιο Καθεδρικό Ιερό Ναό.

Την Μεγάλη Παρασκευή πρωί θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και του Εσπερινού στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς. Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Γιόλου.

Το Μεσονύχτιο του Μεγάλου Σαββάτου θα προστεί της ακολουθίας της αναστάσεως και θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Τρίτη του Πάσχα θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγών Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο.

 

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό της του Χριστού Γεννήσεως στην Τάλα.

Το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης θα προστεί της ακολουθίας των Αγίων Παθών στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στις Κέδαρες.

Το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου θα λειτουργήσει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Μεσονύχτιο του Μεγάλου Σαββάτου θα προστεί της ακολουθίας της αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στη Λεμώνα.

Την Κυριακή του Πάσχα στις 3:30μ.μ. θα προστεί του Εσπερινού της Αγάπης στον Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα θα λειτουργήσει και κηρύξει στην πανηγυρίζουσα πάλαι ποτέ Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Νικοξυλίτη στη Δρούσια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης στον Παχύαμμο.

Την Τρίτη του Πάσχα θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα πάλαι ποτέ Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσολάκουρνας στη Στενή.

Την Τετάρτη του Πάσχα θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον παλαιό Ιερό Ναό Αγίας Άννης στην Αλέκτορα.

Print Friendly, PDF & Email

Share this post