Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24 – 29 Ιουνίου 2018

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24 – 29 Ιουνίου 2018

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό, όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάχνα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα συνχωροστατήσει μετά του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και άλλων αρχιερέων στη στήλη του Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφου για τον εορτασμό των Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα.

 

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 24 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Πέμπτη 28 Ιουνίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Αργάκα.

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Διεύθυνση: Τ.Θ. 60054, 8100, Πάφος Κύπρος

Τηλεφωνικό κέντρο: +357 – 26821000

Τηλεομοιότυπο (fax): +357 – 26943130

Ηλεκτρονικόν Ταχυδρομείον (E-mail): [email protected]

Print Friendly, PDF & Email

Share this post