Μητροπολεις

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21 Ιανουαρίου 2018

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Καλλέπεια. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 21 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς. (περισσότερα…)

Μητροπολίτης Λεμεσού

Ονομαστήρια Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου

Από την ιερά Μητρόπολη Λεμεσού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου εορτή των Αγίων Αθανασίου και Κυρίλλου, Πατριαρχών Αλεξανδρείας άγει τα ονομαστήρια του ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης μας κ. Αθανάσιος. Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. θα τελεσθεί πανηγυρικός Αρχιερατικός εσπερινός στο Μητροπολιτικό Ναό Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14-17 Ιανουαρίου 2018

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 14 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη. Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στις Κέδαρες. (περισσότερα…)

Αγρυπνία προς τιμή του οσίου Νικηφόρου του Λεπρού (εκ μεταθέσεως) στο ιερό ησυχαστήριο Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ στη Σκουριώρισσα 19 Ιανουαρίου 2018

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 7:30 μ.μ., θα τελεσθεί Αγρυπνία στο ιερό ησυχαστήριο Οσίου Σεραφείμ του Σαρώφ, προς τιμή του οσίου Νικηφόρου του Λεπρού και του Μεγάλου Ευθυμίου. (περισσότερα…)

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου στο κατεχόμενο Αργάκι (Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2017)

Με τον προσήκοντα σεβασμό και βαθιά συγκίνηση, προσήλθαν  εκατοντάδες εκτοπισμένων πιστών από το Αργάκι, τα χωριά της γύρω περιοχής και άλλων περιοχών, στην αρχιερατική θεία Λειτουργία, που τελέστηκε  στον κατεχόμενο ναό του Τιμίου Προδρόμου στο Αργάκι, την  Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018,  προϊσταμένου του Πανιερωτάτου  Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-21 Ιανουαρίου 2018

ΑΓΡΥΠΝΙΑ Την Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018, το βράδυ, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα προστεί αγρυπνίας, με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αντωνίου του Μεγάλου, στο παρεκκλήσιο της Αγίας Παρασκευής στη Μοσφιλωτή. (Ώρα έναρξης: 8μ.μ.) (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Ιανουαρίου 2018

Το μετόχιο του Αγίου Χρίστου του κηπουρού και του Αγίου Ελλαδίου της Ιεράς Μονής Παναγίας Αμασγούς διοργανώνει φιλανθρωπικό τσάι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου στις 3 μμ στο ξενοδοχείο FOUR SEASONS. Στο τσάι θα μιλήσει ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου Αρχιμανδρίτης Φώτιος Ιωακείμ (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Δ’ Διεθνές Συνέδριο Κυπριακής Αγιολογίας

Η Ιερά Μητρόπολη Κωνσταντίας και Αμμοχώστου και η Πολιτιστική Ακαδημία «Άγιος Επιφάνιος» ανακοινώνουν τη διοργάνωση του Δ΄ Διεθνούς Συνεδρίου Κυπριακής Αγιολογίας. Το συνέδριο θα φέρει τον γενικό τίτλο: «Οικουμενικοί Άγιοι τιμώμενοι στην Κύπρο» και σ’ αυτό θα παρουσιαστούν 32 εισηγήσεις από διακεκριμένους καθηγητές και ερευνητές από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Αυστρία, τη Γερμανία, την Ελβετία, το Λίβανο και την Πολωνία. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Πρόσκληση στα εγκαίνια της Έκθεσης «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου σας προσκαλεί στα εγκαίνια της Έκθεσης «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» που συνδιοργανώνει με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις, στο Κάστρο, στην Κάτω Πάφο. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο. (περισσότερα…)