Μητροπολεις

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίων Αυξεντίου και Ευσταθίου στη Λάρνακα (19 Σεπτεμβρίου 2018)

Με τον Μεγάλο Πανηγυρικό Εσπερινό του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, πολιούχου της κατεχόμενης κοινότητας Μακράσυκας, ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις και οι ιερές Ακολουθίες επ΄ ευκαιρία της συπλήρωσης 20 χρόνων από την ανέγερση του Ιερού Ναού Αγίων Αυξεντίου και Ευσταθίου και 10 χρόνων από τα εγκαίνιά του. (περισσότερα…)

Η Αγία Νάπα αλλάζει: Αρχαία Μονή Αγίας Νάπας – Το πρώτο έργο ανάπλασης του κέντρου τροχιοδρομείται

Πολύ σημαντική ημέρα για την Αγία Νάπα, αφού σήμερα Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018 προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για το έργο «Αποκατάσταση, Ανάδειξης και Προβολή του Μεσαιωνικού Μοναστηριού Αγίας Νάπας». (περισσότερα…)

Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου

Η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Αγίου Νεοφύτου υπενθυμίζει τους ευσεβείς Χριστιανούς ότι την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου, εορτάζεται η εύρεση και η ανακομιδή των τιμίων λειψάνων του Οσίου και Θεοφόρου Πατρός ημών Νεοφύτου (περισσότερα…)

Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου: Οἱ ἅγιοι ζοῦν καὶ εὐωδιάζουν…

Κήρυγμα Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στον πανηγυρικό Ἑσπερινό τῆς ἑορτῆς τοῦ Ἁγίου Νικήτα, που τελέσθηκε στο ἱερό παρεκκλήσιο (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Iερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (22 – 26 Σεπτεμβρίου 2018)

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φωκά στην Αθηαίνου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Κωνσταντίας και Αμμοχώστου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 – 24 Σεπτεμβρίου 2018

Την ερχόμενη Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Κωνσταντίας και Αμμοχώστου κ. Βασίλειος θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου και θα προστεί του ετήσιου μνημοσύνου του μεγάλου ευεργέτου της  Μητροπόλεώς Αναστασίου Πυρίλλη. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Τριμυθούντος: Λειτουργίες – Κηρύγματα 21 – 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΧΟΡΟΣΤΑΣΙΕΣ-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΠΑΝΙΕΡΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΤΡΙΜΥΘΟΥΝΤΟΣ  κ. ΒΑΡΝΑΒΑ   Την ερχόμενη Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018, ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος κ. Βαρνάβας θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Φωκά Αθηαίνου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Λεμεσού: Ανακοινώσεις Σεπτεμβρίου 2018

Οι τυχεροί λαχνοί που κληρώθηκαν στο Δείπνο Αγάπης του Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Παντανάσσης Καθολικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου είναι οι εξής: 117 – 20 – 1825 – 518 – 990 – 278 – 99 και 222. Για την παραλαβή των δώρων μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 99384442. (περισσότερα…)