Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 17 – 21 Νοεμβρίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 18 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Κοίλη. Την Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (2 – 9 Νοεμβρίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (10 – 14 Νοεμβρίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 10 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Μηνά Άτιας στην Πενταλιά. (περισσότερα…)

Συνέντευξη του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου στη δημοσιογράφο κ. Ντόρα Χριστοδούλου (30.10.2018)

Η Εκκλησία έχει προτείνει εδώ και πολύ καιρό προς το κράτος την ανταλλαγή της τεράστιας έκτασης που διατηρεί στην Τοξεύτρα με γη σε άλλη περιοχή, προκειμένου να διευκολύνει τους σχεδιασμούς για την δημιουργία του Εθνικού Πάρκου Ακάμα. Ωστόσο, οι διαδικασίες στα αρμόδια τμήματα προχωρούν με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (27 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου 2018)

    Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 27 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Ἐπίδοση τοῦ δεκάτου τόμου τοῦ περιοδικοῦ «Εἰκονοστάσιον» ἀφιερωμένου στὸν Ἡγούμενο Χρυσορρογιατίσσης κ. Διονύσιο

ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΚΟΝΟΛΟΓΙΑΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ ΧΡΥΣΟΡΡΟΓΙΑΤΙΣΣΗΣ   ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Σᾶς προσκαλοῦμε Στὴν ἐπίδοση τοῦ δεκάτου τόμου Τοῦ περιοδικοῦ «Εἰκονοστάσιον» ΧΡΥΣΗ ΡΟΓΙΑ Ἀφιερωμένου στὸν Ἡγούμενο Χρυσορρογιατίσσης κ. Διονύσιο γιὰ τὰ σαράντα χρόνια Ἡγουμενίας του (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (20 – 26 Οκτωβρίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 21 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιλαρίωνος στη Επισκοπή. Τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά. (περισσότερα…)

Στα Μανδριά Πάφου τα Ιερά Λείψανα του Αγίου Παντελεήμονα

Με την ευκαιρία της εορτής των Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας, στις 9 Οκτωβρίου, τα ιερά λείψανα του Αγίου Παντελεήμονα θα μεταφερθούν στο ναό των εορτάζοντων Αγίων στα Μανδριά της Πάφου σήμερα, Σάββατο. Η επίσημη υποδοχή των ιερών λειψάνων στα Μανδριά θα πραγματοποιηθεί στις 5.00 το απόγευμα. Την Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου και ώρα 5.00μμ, θα τελεστεί ο εσπερινός χοροστατούντως του Αρχιμανδρίτη της Μητρόπολης Πάφου Τυχικού. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (14 – 18 Οκτωβρίου 2018)

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 12 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον διαμορφωμένο σε εκκλησία χώρο εντός του Εκκλησιαστικού Μουσείο της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου στη Γεροσκήπου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα (6 – 12 Οκτωβρίου 2018)

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 6 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο. Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Σεργίου και Βάκχου στην Κισσούσα. Την Τρίτη 9 Οκτωβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Ανδρονίκου και Αθανασίας στα Μανδριά. (περισσότερα…)