Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15-16 Ιανουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς. (περισσότερα…)

Μητροπολίτης Πάφου: Το Κυπριακό σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ανησυχίες και προβληματισμοί για την επιδιωκόμενη λύση

Λεμεσός  8.1.2017 Του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου   Είναι γεγονός, που ομολογείται απ’ όλους, ότι τις φετεινές γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων επισκίασε η αγωνία για την πορεία του εθνικού μας θέματος, (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-11 Ιανουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.  (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-6 Ιανουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1ηνΙανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου ακολούθως θα προστεί και της καθιερωμένης δοξολογίας για την πρώτη του έτους. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25-27 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 25 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. (περισσότερα…)

Εισήγηση του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου για το Εθνικό θέμα στην Ιερά Σύνοδο 13.12.2016

    Μακαριώτατε, Άγιοι Αδελφοί, Μια διαδικασία «διακοινοτικών συνομιλιών» που άρχισαν μετά την Τουρκική εισβολή, ηλικίας πέραν των σαράντα ετών, κατέληξαν πρόσφατα , μετά τον δεύτερο κύκλο συνομιλιών στην Ελβετία, σε αδιέξοδο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 18-22 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. (περισσότερα…)

Μητρόπολης Πάφου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Εγκύκλιος για τη διεξαγωγή εκλογών προς ανάδειξη νέων Ενοριακών Επιτροπών

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Για τη διεξαγωγή εκλογών προς ανάδειξη νέων Ενοριακών Επιτροπών ------------------------------------ †Γεώργιος ελέω Θεού Μητροπολίτης Πάφου, Υπέρτιμος και Έξαρχος Αρσινόης και Ρωμαίων. Παντί τω Χριστεπωνύμω πληρώματι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά, (περισσότερα…)

Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου για διεξαγωγή εράνου υπέρ του Ιδρύματος «Μαργαρίτας Λιασίδου» την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

  Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά, Είναι σε όλους γνωστό πως, από το 1992, λειτουργεί στην Πάφο, και συγκεκριμένα δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίου Παναρέτου στην Κολώνη, το Ίδρυμα «Μαργαρίτας Λιασίδου», για άτομα με ειδικές ικανότητες. (περισσότερα…)