Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Συνέντευξη του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου στον Ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha 989 (19 Απριλίου 2017)

Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο φιλοξένησε στην ΓΙΑΦΚΑ του ο Σπύρος Χαριτάτος ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την «βουλιμία» της Τουρκίας αλλά και για την λανθασμένη βάση πάνω στην οποία διεξάγονται οι συνομιλίες για το Κυπριακό. (περισσότερα…)

Ονομαστήρια Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου ( 23 Απριλίου 2017)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος δεν θα εορτάσει εφέτος, ούτε και θα δεχθεί συγχαρητήριες επισκέψεις, για την ονομαστική του εορτή. (περισσότερα…)

Εγκαίνια Εκκλησιαστικού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (9 Απριλίου 2017)

Νεοκλασσικό κόσμημα το εκκλησιαστικό Μουσείο στην Γεροσκήπου Στολίδι για την Γεροσκήπου αποτελεί η δημιουργία του εκκλησιαστικού Μουσείου στο χώρο του Α’ Δημοτικού σχολείου στην κεντρική λεωφόρο της Γεροσκήπου. Tα εγκαίνια του Μουσείου τέλεσε την Κυριακή, 9 Απριλίου 2017, η Α.Μ. ο  Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος, Πάσχα 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 9 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων θα συλλειτουργήσει μετά του Αρχιεπισκόπου Κύπρου και του Επισκόπου Αρσινόης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου (περισσότερα…)

Μητρόπολης Πάφου

Τελετή απονομής των βραβείων του δέκατου διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Απριλίου στις 11:30 π.μ. αμέσως μετά τη Δοξολογία για την Εθνική Επέτειο και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των ηρώων, η τελετή απονομής των βραβείων του δέκατου διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Εγκαίνια του Εκκλησιαστικού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου και η Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Γεροσκήπου σας προσκαλούν στα Εγκαίνια   του Εκκλησιαστικού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου   που θα τελέσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος, την Κυριακή των Βαΐων, 9 Απριλίου 2017, στις 10.00 π.μ.   Των εγκαινίων θα προηγηθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προϊσταμένου της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Γεροσκήπου.   Το Εκκλησιαστικό Μουσείο στεγάζεται στο πρώην Α΄ Δημοτικό Γεροσκήπου, πλησίον του Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής. ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΦΟΥ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Εκκλησία Αγίου Νικολάου, Παραλιακό Μέτωπο Κάτω Πάφου

Ανακοίνωση Το Σάββατο 1ην Απριλίου το πρωί θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Νικολάου Παραλιακού Μετώπου στην Κάτω Πάφο με την ευκαιρία της εορτής του Ακαθίστου Ύμνου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, θα αναγνώσει Στάσεις των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. (περισσότερα…)

Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης: Αγρυπνία

ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ - ΑΓΡΥΠΝΙΑ Την Παρασκευή προς Σάββατο, 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου 2017 θα τελεσθεί αγρυπνία μαζί με την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου, στην Ιερά Μονή μας. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 24 – 31 Μαρτίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 24 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού, θα αναγνώσει την Δ΄ Στάση των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας στη Βάσα. (περισσότερα…)