Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Μαΐου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 28 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Γεροσκήπου.  (περισσότερα…)

Ομιλία Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου. Η Σοφία του Θεού και ο Ναός της του Θεού Σοφίας

Η Σοφία του Θεού και ο Ναός της του Θεού Σοφίας  Του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου Λευκωσία 8.5.2017   Ευχαριστώ τον Μακαριώτατο, τους ιερείς και την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού της του Θεού Σοφίας Στροβόλου που με κάλεσαν σ’ αυτή την εκδήλωση και μου ανάθεσαν τη διερεύνηση και παρουσίαση του θέματος ποιο Πρόσωπο τιμάται στους ναούς που φέρουν το όνομα «Αγία Σοφία» και πότε εορτάζει ένας τέτοιος ναός. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7 Μαΐου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 7 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14 Μαΐου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 14 Μαΐου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέου στην Έμπα όπου θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 30 Απριλίου – 5 Μαΐου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 30 Απριλίου θα λειτουργήσει και κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στη Χούλου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολη Πάφου: Θεία Λειτουργία Τελειόφοιτων

Την Παρασκευή 5 Μαΐου, στις 6.30 μ.μ. στην Εκκλησία των Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα, θα τελεστεί εσπερινός και στην συνέχεια Παράκληση υπέρ φωτισμού και ενίσχυσης των Τελειοφοίτων της Πόλης μας, εν όψει των επικείμενων Παγκυπρίων Εξετάσεων.  (περισσότερα…)

Συνέντευξη του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιου στον Ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha 989 (19 Απριλίου 2017)

Τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεώργιο φιλοξένησε στην ΓΙΑΦΚΑ του ο Σπύρος Χαριτάτος ο οποίος εξέφρασε την ανησυχία του για την «βουλιμία» της Τουρκίας αλλά και για την λανθασμένη βάση πάνω στην οποία διεξάγονται οι συνομιλίες για το Κυπριακό. (περισσότερα…)

Ονομαστήρια Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου ( 23 Απριλίου 2017)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου ανακοινώνει ότι ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος δεν θα εορτάσει εφέτος, ούτε και θα δεχθεί συγχαρητήριες επισκέψεις, για την ονομαστική του εορτή. (περισσότερα…)

Εγκαίνια Εκκλησιαστικού Μουσείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (9 Απριλίου 2017)

Νεοκλασσικό κόσμημα το εκκλησιαστικό Μουσείο στην Γεροσκήπου Στολίδι για την Γεροσκήπου αποτελεί η δημιουργία του εκκλησιαστικού Μουσείου στο χώρο του Α’ Δημοτικού σχολείου στην κεντρική λεωφόρο της Γεροσκήπου. Tα εγκαίνια του Μουσείου τέλεσε την Κυριακή, 9 Απριλίου 2017, η Α.Μ. ο  Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος, Πάσχα 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 9 Απριλίου, Κυριακή των Βαΐων θα συλλειτουργήσει μετά του Αρχιεπισκόπου Κύπρου και του Επισκόπου Αρσινόης στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου (περισσότερα…)