Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 26 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας στην Αθηαίνου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4 – 8 Φεβρουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα τελέσει τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίας Αγάθης και Αγίας Μαρίνας στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης και ακολούθως θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην ίδια Ιερά Μονή. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2017

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2017, θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Λετύμπου. (περισσότερα…)

Ιερά Mονή Σαλαμιωτίσσης: Θυρανοίξια παρεκκλησιού Αγίας Αγάθης και Αγίας Μαρίνας

Η Ιερά Mονή Σαλαμιωτίσσης σας προσκαλεί στα Θυρανοίξια του Ιερού παρεκκλησιού Αγίας Αγάθης και Αγίας Μαρίνας το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 στις 4 00 μ.μ. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 15-16 Ιανουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 15 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς. (περισσότερα…)

Μητροπολίτης Πάφου: Το Κυπριακό σε κρίσιμο σταυροδρόμι. Ανησυχίες και προβληματισμοί για την επιδιωκόμενη λύση

Λεμεσός  8.1.2017 Του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου   Είναι γεγονός, που ομολογείται απ’ όλους, ότι τις φετεινές γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων επισκίασε η αγωνία για την πορεία του εθνικού μας θέματος, (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 7-11 Ιανουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 7 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης. Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο.  (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 1-6 Ιανουαρίου 2017

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1ηνΙανουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου ακολούθως θα προστεί και της καθιερωμένης δοξολογίας για την πρώτη του έτους. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 25-27 Δεκεμβρίου 2016

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 25 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. (περισσότερα…)