Θέματα / Γεγονότα / Δραστηριότητες

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 20 – 21 Μαΐου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 20 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κόνωνος στην Κισσόνεργα. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 20 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Μηλιού. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 11-15 Μαΐου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο12 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα εκ μεταθέσεως της εορτής Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στην Ασπρογιά. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 4-8 Μαΐου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Παρασκευή 4 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Ελεδιώ. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 29 Απριλίου – 2 Μαΐου 2018

  Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 29 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια. Την Τρίτη 1ην Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παναρέτου στην Κολώνη. (περισσότερα…)

Χαιρετισμός Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου κατά την επίδοση των βραβείων του 11ου Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου (23 Απριλίου 2018)

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κατά την επίδοση των βραβείων του 11ου Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου Ιερά Μητρόπολη Πάφου 23.4.2018 Του Μητροπολίτη Πάφου Γεωργίου            Συμπληρώθηκαν φέτος έντεκα χρόνια από τότε που καθιερώσαμε τον διαγωνισμό Μαθητικού Δοκιμίου ανάμεσα στους μαθητές των Λυκείων της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου. Στους έντεκα διαγωνισμούς της Ι. Μ. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Κατασκηνώσεις 2018

Η Ιερά Μητρόπολις Πάφου θα λειτουργήσει Κατασκηνώσεις για παιδιά Δημοτικού- Γυμνασίου – Λυκείου, οι οποίες βρίσκονται παρά την Αγία Μονή (μεταξύ Παναγιάς – Στατού στην Πάφο). Η Κατασκήνωση θα λειτουργήσει στους νέους πλήρεις ανακαινισμένους χώρους της υπό τη γενική ευθύνη του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρσινόης κ. Νεκταρίου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες-Κηρύγματα 22-25 Απριλίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 22 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Την επομένη, θα λειτουργήσει στον ίδιο Ιερό Καθεδρικό Ναό. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Απονομή βραβείων του καθιερωμένου Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου (23 Απριλίου 2018)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η   Η Ιερά Μητρόπολη Πάφου σας προσκαλεί στην τελετή απονομής των βραβείων του καθιερωμένου Διαγωνισμού Μαθητικού Δοκιμίου. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Υποδοχή της ιεράς εικόνας του Αγίου Γεωργίου του Χαλιναρά (5-6 Μαΐου 2018)

Η ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΠΑΦΟΥ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ  ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Σας προσκαλούν στις εκδηλώσεις της υποδοχής (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 12 – 15 Απριλίου 2018

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Πέμπτη 12 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη. (περισσότερα…)