Ιερά Μητρόπολις Πάφου

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Κούρδακα

Ιερά Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Κούρδακα   Φέρεται εις γνώση των πιστών ότι την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2018 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής στην Κούρδακα (μεταξύ Λετύμπους - Χούλους). (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 14 -18 Ιουλίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 14 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου στη συνέχεια θα προστεί και του εθνικού μνημοσύνου των πεσόντων κατά την Τουρκική εισβολή του 1974. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 6 -12 Ιουλίου 2019

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 6 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια (περισσότερα…)

Εσπερινός στην «Στήλη του Αποστόλου Παύλου» στην Κάτω Πάφο

Με την ευκαιρία της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και εις ανάμνησιν της επετείου της επίσκεψης και του κηρύγματος των Αποστόλων Βαρνάβα και Παύλου στην Πάφο τελέσθηκε ο καθιερωμένος πανηγυρικός Εσπερινός, ανήμερα της εορτής, το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019, στη «Στήλη του Αποστόλου Παύλου» στην Κάτω Πάφο, χοροστατούντων του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου και των Επισκόπων Αρσινόης κ. Νεκταρίου και Χύτρων κ. Λεοντίου. Στην πανηγυρική αυτή ακολουθία μετείχαν επίσης πολλοί κληρικοί της Μητροπόλεως Πάφου και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου. (περισσότερα…)

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 28 Ιουνίου -1ην Ιουλίου 2019

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης το προσεχές Σάββατο 29 Ιουνίου το εσπέρας θα συνχοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό μαζί με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο και άλλους αρχιερείς παρά την Στήλη του Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. (περισσότερα…)

Υποδοχή του Μητροπολίτη Πάφου κ. Γεωργίου από τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο

Επίσημη υποδοχή του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Πάφου κ. Γεωργίου, ο οποίος ήλθε δια την Ενθρόνισιν του νέου Ποιμενάρχου και Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ.κ. Μακαρίου, εκπροσωπούντος τον Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομον και τα Μέλη της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Κύπρου, εις τον Καθεδρικόν Ιερόν Ναόν του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, Redfern. https://www.facebook.com/greek.archdiocese/videos/455070915285613/ ΠΗΓΗ: www.greekorthodox.org.au/

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 23 Ιουνίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 23 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στο Μέσα Χωριό, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. (περισσότερα…)

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Πανηγυρικός Εσπερινός την Παρασκευή 29 Ιουνίου 2019 Στις 7:30 Μ.Μ., στη «Στήλη του Αποστόλου Παύλου» στην Κάτω Πάφο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ   Με την ευκαιρία της εορτής των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και εις ανάμνησιν της επετείου της επίσκεψης και του κηρύγματος των Αποστόλων Βαρνάβα και Παύλου στην Πάφο θα τελεσθεί πανηγυρικός Εσπερινός το Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 στις 7:30 μ.μ., στη «Στήλη του Αποστόλου Παύλου» στην Κάτω Πάφο, χοροστατούντων του Αρχιεπισκόπου Κύπρου κ.κ. Χρυσοστόμου, του Μητροπολίτου Πάφου και άλλων Αρχιερέων. Μετά το πέρας του Εσπερινού θα ακολουθήσει λιτάνευση της εικόνας των Αποστόλων Βαρνάβα και Παύλου, κατά δε την περιφορά θα παιανίζει η Φιλαρμονική της Αστυνομίας. Στρατιωτικό άγημα θα αποδώσει τιμές. Τον [...]

Το ψηφιδωτό που εικονίζει το αποστολικό κήρυγμα στην Πάφο το 46μΧ

Ιερά Μητρόπολις Πάφου: Λειτουργίες – Κηρύγματα 16-17 Ιουνίου 2019

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 16 Ιουνίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Γεροσκήπου. Κατά τη Θεία Λειτουργία θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ Ανδρέα Δημητρίου. Τη Δευτέρα 17 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον ίδιο Ιερό Ναό. Κατά τη Θεία Λειτουργία θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Λάμπρο Στυλιανού. Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 16 Ιουνίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό του [...]